Menu

Skam jer alle i hyklere!

alt

I mandags blev en 52 årige iransk kvinde mod sin vilje tvangsudvist fra Danmark til Iran. Hun modsatte sig tvangsudvisningen til det sidste. Kun ved fysisk at overmande den ældre kvinde lykkedes det for de danske myndigheder at sætte hende ombord på et fly til Iran.

Her er hendes historie.

Kvinden kom til Danmark for 2 år siden, efter aktivt at have deltaget i oprøret imod Irans islamistiske regime. I Danmark modtager hun afslag på sin asylansøgning,  bliver anholdt og sat i asylcentrets lukkede afdeling hvor hun sidder i 2 måneder.

For ca.3 uger siden prøver de danske myndigheder at tvangsudvise hende. Men i lufthavnen modsætter hun sig højlydt tvangsudvisningen og stewarderne nægter at tage hende med ombord.

Mandag den 16. august 2010 forsøger de danske myndigheder så igen at gennemføre en tvangsudvisning og hun bliver eskorteret af 5 danske politibetjente til lufthavnen og sat på et iransk fly. Alt imod hendes egen vilje. Igen reagere hun højlydt men denne gang hjælper det ikke og hun bliver ifølge andre passagere overmandet af stewarderne og tvunget til tavshed.

Se, denne ældre iranske kvindes skæbne, viser os alle sandheden om Dansk Folkepartis og den danske regerings kamp for vestlige frihedsrettigheder og støtte til den iranske opposition.

Sandheden er den at at regeringen og Dansk Folkeparti kun udnytter Irans frihedskamp til at føre værdipolitisk valgkamp med her i Danmark. De profiler sig på at være modstandere af stening, islamisme og undertrykkelse af kvinder, men samtidig står de bag enhver ny stramning i den danske udlændinge og flygtningelov, som gør det muligt for danske myndigheder at gennemføre en tvangsudvisning af en politisk dissident til et land som Iran.

Det hænger simpelthen ikke sammen. Regeringens og Dansk Folkepartis værdikamp er foloren og falsk. For det er jo dem, som står bag tvangsudvisningen af den 52 årige iranske kvinde. Det er dem som med magt og imod hendes egen frie vilje har sat hende ombord på et iransk fly og kastet hende tilbage i favnen på hendes islamistiske undertrykkere og kvindemishandlere.

I Danmark stener vi skam ikke kvinder og vi udsætter dem ikke for undertrykkelse og tortur. Derimod lader vi regeringen og Dansk Folkeparti vedtage love og regler som gør det muligt at udvise en forfulgt kvinde tilbage til islamistisk tortur og stenings-landet Iran.

I skulle skamme jer alle i hyklere!

 

Kilde:  http://www.asylret.dk/

 

Hvis du vil vide mere:

Hør iranske Askan fortælle om den gang han som 18 årige blev tvangsudvist til Iran af de danske myndigheder og derefter flygtede tilbage til Danmark.

http://www.dr.dk/drnetradio/index.dr?evt=p&k=P1&prog=p1_dokumentar&clip=_nyeste_

 

 

 

Last modified onWednesday, 02 March 2011 08:58

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?