Menu

Er du klar til Øgle-mennesker og dommedag i 2012

Dollar bill

Er du klar til at lade øgle-mennesker gøre dig til slave og vil du være en af dem som overlever et angreb begået af falske rumvæsner. Tjek P77s  liste over de 10 populære konspirationsteorier lige nu.

Meget snart og inden år 2012 vil den nye verdensordens soldater reducere jordens befolkning til omkring 500.000, forklædt som rumvæsner i en »Falsk Flag-operation«. Dem der overlever skal ikke glæde sig for tidligt, for de ender som chippede slaver underlagt en ny, totalitær, okkult verdensorden styret af en elite af frimurere, mennesker med øgle-DNA og USAs præsident Barack Obama, som i virkligheden er satan. I hvert fald hvis man skal tro alle de konspirationsteorier, som skaber uro i sociale netværk og forumer på Internettet.

Vi præsenterer top ti over konspirationsteorier på Internettet lige nu.

10. Rumvæsnerne er her allerede

Den såkaldte Roswell konspiration går ud på at det Amerikanske militær forsøger at skjule, at et rumskib med rumvæsner styrtede til jorden i Roswell, New Mexico den 8. juni 1947. Tilhængerne mener at have bevis for at et hemmeligt underjordisk laboratorium i USA opbevarer liget af et rumvæsen. Desuden anklages det amerikanske militær for at skjule at rumvæsner jævnligt besøger jorden.

Læs mere her http://prosites-wonesac.homestead.com/Roswell_Incident.html

9. Sølvpapir hatte mod tankekontrol

Der er sket et helt boom i den gamle teori om at sølvpapirhatte kan beskytte vores hjerne mod tankekontrol og farlige elektromagnetiske bølger. Hattene laves af ganske almindelig aluminiumfolie. Den beskyttende sølvpapirhat fås online i forskelige designs og størrelser.

Læs mere her http://zapatopi.net/afdb/

8. Hemmelige kæmpe engle-mennesker

Nephilim en særlig menneskerace, som deler DNA med rumvæsner eller engle.Tilhængerne mener, at der i gamle bibelske skrifter kan findes beviser for en særlig art af mennesker, der enten har formeret sig med engle eller rumvæsner.

Læs mere her http://www.nwcreation.net/nephilim.html

7. Kemiske skyer

Teorien Chemitrails fortæller, at mennesker udsættes for kemiske forsøg uden at være klar over det. Tilhængerne tror, at biologiske agenter sprøjter farlige kemikalier ind i skyerne. Ifølge nogen versioner af teorien består skyerne af steriliserende kemikalier som led i en hemmelig fødselskontrol.

Læs mere her http://www.educate-yourself.org/ct/

6. Falske rumvæsner angriber i 2012

Ifølge denne teori planlægger den nye verdensordens elite et angreb på jorden som falske rumvæsner, som derefter får skylden. Formålet med denne »Falsk Flag-operation« er at udrydde milliarder af mennesker, så gamle okkulte skrifters formaninger om at der højst må være 500.000 mennesker på jorden i 2012, kan efterleves.

Læs mere her http://wakeupproject.com/Forum/viewtopic.php?f=11&t=13136&start=0&sid=8fe9e89100d4d8560b825d9bfda40421

5. Øgle-mennesker styre verdenen

Tilhængerne af den tidligere BBC reporter David Icke tror på, at visse magtfulde mennesker som den Britiske kongefamilie, George Bush og Barack Obama tilhører en særlig race af formskiftende øgle-mennesker. David Icke påstår, at selveste afdøde Prinsesse Diana har bekræftet det. Andre øgleteorier – for der er flere – peger på at disse øgle-mennesker også er beskrevet i gamle mytologiske skrifter, heriblandt de egyptiske.

Læs mere her http://davidicke.com/forum/showthread.php?t=82165

4. Barack Obama er anti-krist

Før hed satan George W. Bush – nu hedder han Barack Obama. Tilhængerne af »Obama Antikrist«-konspirationen tror på, at Barack Obama er satan og udgiver sig for en af de lyse kræfter, kun for at snyde og bedrage verdens befolkning, ødelægge staten Israel og slå alle kristne og jøder ihjel.

Læs mere her http://www.poetv.com/video.php?vid=47449

3. Illuminati styrer verdenen

Dette er klassikeren og en af de mest vedholdende konspirationsteorier. Tilhængerne tror at ejerne og lederne af verdens største virksomheder sammen med de mest indflydelsesrige politikere, frimurene og Rosenkrautzerne alle er medlemmer af en gammel okkult kabalistisk orden kaldet Illuminati. Illuminati-ordenen har enorm magt og spreder sine sataniske budskaber især via musikindustrien og film produceret i Hollywood. Nye variationer af den klassiske Illuminati-konspirationsteori indfører nye koncepter som den Trilaterale Kommission, Ny Verdensorden og Yale-universitetets loge Skull and Bones

Læs mere her http://www.conspiracyarchive.com/

2. New World Order

En endnu større konspirationsteori end Illuminati går ud på, at verdens magt og finansielle systemer er infiltrerede og kontrollerede af okkulte hemmelige selskaber som Bilderberger gruppen, Frimurene og Illuminati. Disse grupper konspirerer for at fremme sin egen hemmelige dagsorden, som tilhængerne alligevel har fået kendskab til, en plan om at nedlægge alle nationalstater og erstatte dem med en ny verdensregering med total kontrol over al politisk og finansiel magt i hele verden.

Læs mere her http://www.infowars.com/

1. 2012  verdens undergang

Helt aktuel er den gamle Maya-kalenders profeti om verdens undergang i 2012. Selv om forskere forlængst har affejet profetierne, har tilhængerne skabe frygt på Internettet. Folk har forsøgt selvmord, børn har fået angst, og flere beskylder Hollywood industrien for at stå bag.

Og Hollywood har jo også for nylig produceret filmen »2012« – så måske er der alligevel noget om snakken?

Døm selv: http://www.usatoday.com/tech/science/2007-03-27-maya-2012_n.htm

{jcomments off}

Last modified onSaturday, 05 March 2011 20:10

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?