Menu

DF-politiker: God ide at atombombe Mekka under pilgrimsfærd

DF-politiker: God ide at atombombe Mekka under pilgrimsfærd

DFer fra Århus bakker op om atombombning af Mekka og opfordrer til vold mod teenager med indvandrerbaggrund.

Johnny F. Andresen lokalpolitiker for Dansk Folkeparti i Århus syntes det er en god ide hvis muslimernes hellige by Mekka bliver atombombet under muslimernes pilgrimfærd.

"Tja der er noget om det...! " Sådan skriver Johnny F. Andreasen der er lokalpolitiker hos Dansk Folkeparti i Århus, under et link til en video han har delt offentligt med alle på Facebook.

Videoen som Johnny har delt på sin egen Faceboovæg, er en antimuslimsk propagandavideo der opfordrer til et forbud af Islam i vestlige lande og til slut viser en grafisk atombombning af muslimernes hellige by Mekka under en pilgrimsfærd. 

Direkte link til videoen.https://www.facebook.com/pg/CrusadeAgainstIslamisationoftheWorld/videos/?ref=page_internal

Screencap 1: Johnny F. Andreasens Facebook 2017. Billedtekst i videoen: "Hvis alle lande forbyd det" Videoen har Johnny F. Andreasen delt fra en antimuslimsk Facebook gruppe der kalder sig for Korsriddere imod islamiseringen af verdenen. 

 

 

Screencap 1 og 2 /Johnny F. Andreasen Facebook 2017. Billedtekst "Tja noget om det..!" skrevet af Johnny F. Andreasen. Klip fra en antimuslimsk video der viser muslimernes hellige by Mekka i Saudiarabien blive udsat for et atombombe angreb.

Johnny F. Andreasen nøjes ikke kun med at bakke op om etnisk udrensning og atombombning i Saudi Arabien.

 "Så del da for dælen nogen tæsk ud. Det er det eneste de forstår" så kontant at udmeldingen hos Dansk Folkepartis Århusianske politiker Johnny F. Andreasen, under et link til en sag om ballade på en MC Donalds i Viby.

Opfodringen til løse konflikter med tæsk, kommer Johnny, fordi MC Donalds i Viby, gennem længere tid har været i konflikt, med en gruppe 13-16 årige drenge med indvandrerbaggrund.

For at sætte en stopper for balladen, havde MC Donalds i Viby derfor været nød til at lave en selvstændig familieafdeling på første sal.

Restaurantchefen Gitte Andersen udtalte følgende til stiften.dk.

"- Det er træls. Det kommer vi ikke udenom. Vi prøver at tale pænt til de unge. Hjælper det ikke, beder vi dem forlade restauranten. Nægter de, ringer vi til politiet, som plejer at være hurtige til at komme, siger Gitte Andersen.

Gitte Andersen fastslår også, at problemerne ikke har påvirket omsætningen i restauranten."

På trods af at der i artiklen fra Ekstra Bladet, står at lokalpolitiet rykker hurtigt ud og MC Donalds i Viby har styr på situationen, udnytter Johnny F. Andreasen hændelsen fra Viby til at opfordrer at der deles tæsk ud, når unge med anden etnisk baggrund end dansk laver ballade, fordi tæsk åbenbart er det eneste de forstår.

Kigger man lidt ned af den århusianske lokalpolitikeres væg, ses Johnny F. Andreasen gang på gang stærk negative udsagn, om flygtninge, muslimer og om folk med ikke vestligt baggrund.

Det er helt tydeligt at Johnny F. Andreasen fra Dansk Folkeparti, nærmest systematisk udnytter negative historier fra medierne, hvor personer med anden etnisk baggrund end dansk er involveret til at fremme eksponerer sine egne racistiske og fordomsfulde holdninger på Facebook.

"Det ligger i generne."

 "At agressiviteten og den mentale tilstand til tider er frygtelig arrogant og uden empati for andre samt ganske voldelig er intet nyt for disse personer. Det ligger i generne."

Under overskriften "Må man kalde en spade for en spade?" går Andresen helt amok i racisme og kommer med en påstand om at personermed arabisk baggrund, er født med nogen speciele voldlige og agressive gener- som kun araberer har.

At DF-Johnny tænker meget på race og biologi, fornemmer man også når han viderer skriver

"Om det er islamister, muslimer, ikke-vestlige indvandrer eller unge utilpassede anden etnisk møgunger er mig fuldstændigt lige meget. Det er personer med arabisk baggrund eller udseende der gør at de ikke er her fra oprindeligt."

Sin tekst afslutter Johnny F. Andreasen med følgende.
" Er der så forskel på dem og os andre ? JA i høj grad"

 

 Johnny F. Andreasen er dog langt fra den første fra Dansk Folkeparti der via Facebook er kommet med voldsopfordringer eller spredt racisme.

 

Screencap: Johnny F. Andreasen Facebook 2017. Andreasen skriver at 8-9 ud af 10 med indvandrerbaggrund er kriminelle. 

Læs mere:

Mogens Camre opfordre til vold på Facebook.

Dansk Folkeparti smider lokalpolitiker ud efter afsløring af racisme.

Dansk Folkeparti advarer medlemmer mod nazivenner på Facebook.

 

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?